Budak Hujan

.
1 footprints

Aku hepi tengok baju hujan itu.
Gembira bila melihat pemberian kite digunakan sebaik-baiknye.
Hujan itu satu rahmat dari Tuhan.
:)

readmore»»

Earth Hour

.
0 footprints

Semalam earth hour disambut 80 buah negara. betul ke 80?
And today aku dah rasa efeknyer.
Sejuk.
Dan TIDOOOO sepanjang hari.
Earth Hour memang berkesan.. mcm iklan sabuh basuh pulak...

readmore»»

Merajuk atau mengada-ngada?

.
0 footprints

Gaduh lagi.
But for no reasons.
I don't know if i should claim it as gaduh.
But it sounds like so.

Things got out of control these days.
Actually aku la, sensitif x tentu pasal.
He raised his voice just a little bit then i gave him cold shoulders.
Or in a nutshell, merajuk (konon)
Maybe he was bit of menyampah then he said bye suddenly.

Tindakan dia tu buat aku koma selama 10 saat.
Macam belon kene cucuk jarum, baru aku sedar yang aku telah bersikap mengada-ngada.
Sikit-sikit pun nak merajuk.
Kalau aku jadi dia aku pun akan naik menyampah.

Bodoh kan aku neh?

readmore»»

Forget It Not

.
0 footprints

It's happening again.
God help me.
This is so wrong.
So forbidden.
I'm trapped in this feeling.
Why can't it just easily go away?

Why is it the more u try to run from something, the closer it will get?
The more it's chasing you.
Like a silly joke of life, i play the fool.

I hope this will vanish soon. Vanish to dusty death.

readmore»»

aku brutal

.
5 footprints

aku tahu aku dah lama tak menconteng blog ni so i'm gonna make it short and clear.
minggu ni saja aku dah tendang 2 biji kereta.
the first time at jusco wangsamaju's parking lot.
that stupid old cow stole my parking even though aku dah hon sampai nk crack bangunan jusco.
aku geram aku parking keta aku kt parking lain then pegi kat kete tu dan terus membuat aksi bruce lee. waachaaa!!!
second time aku tendang kereta guru penolong kanan sekolah aku.
sebab dia kurang ajar ngan aku.
dasar pompuan tua x sedar diri.
berani dia pegi jaja cerita pasal pemakaian aku kt orang luar.
so aku apa lagi.
cari kete dia then buat aksi bruce lee untuk kali kedua.
padan muke kau mahani abdul ghani.
and ironically, both of them drive honda.

readmore»»